Yoga in Well

 

In mijn gloednieuwe (bijna af) yogastudio verzorg ik op wekelijks toegankelijke yogalessen. De lessen zijn zowel geschikt voor gevorderden, als voor beginners. Ik neem je stap voor stap mee in de oefeningen en je voert de houdingen uit binnen de mogelijkheden van jouw lichaam.  Met afwisselend staande, zittende en liggende houding zorg ik ervoor dat het hele lichaam aan bod komt. Door de oefeningen samen te laten vallen met de adem, treedt er ontspanning en verdieping op. De yogastudio is uitgerust met luxe zachte matten, kussentjes & dekentjes.  

“Yoga houdt je lijf vitaal en je geest ontspannen”

Hoe kan ik meedoen?

Ik raad je aan mee te doen met een proefles. Dat is de beste manier om te kijken of mijn stijl van lesgeven bij je past. Als er plek is kan je direct instromen en anders plaats ik je op de wachtlijst. Er zijn op beide avonden 2 groepen: van 19.00uur – 20.10 en van 20.30 -21.40. Mail, bel of app me even voor meer informatie.

Hoeveel kost het?

Ik hanteer een betaling per blok van 3 maanden. Afhankelijk van het aantal lessen in de maand is het lesgeld verschuldigd voorafgaand aan het blok. Omgerekend kost een les 11 euro. Een proefles kost 10 euro,

Je kunt op ieder moment van een blok instromen en betaalt dan per rato van dat blok. 

Meld je aan voor een proefles

Je kan me mailen, appen of bellen om je aan te melden voor een proefles.