yoga specials

Ademcirkel

De adem is een krachtige tool die je kan helpen ontspannen en loslaten. Een ademcirkel begint met toegankelijke yogahoudingen om in het lijf te komen om vervolgens te verdiepen met ademwerk. Judith biedt je een veilige omgeving waarin je jezelf kunt zijn, emoties mag loslaten en een diepe rust kunt ervaren.

Een dag voor jezelf !

Een dag in het teken van jou, de verbinding met jezelf en met de natuur. We dompelen je onder in de wereld van yoga, meditatie, adem en shinrin yoku (bosbaden). Judith & Stefanie verzorgen samen deze dag waarin jij je gaat verwonderen, verstillen én verbinden met jezelf en met de natuur. Op en magische plek nabij Eindhoven!

Adem en mantra’s zingen

Judith neemt je mee in pranayama’s (ademoefeningen) en Els begeleidt het samen zingen van de mantra’s, waarbij je de vibraties kunt voelen in je lichaam. Je hoeft niet zuiver te kunnen zingen om toch de meditatieve kracht van mantra’s te ervaren. We sluiten de sessie af met een heerlijke ontspanning. 

Klanksessie en Yoga nidra

Laat je meevoeren door de klanken van diverse  klankschalen. De trilling van de klank werkt door op je lichaam. Je voelt de ontspanning in je lijf en nieuwe levensenergie gaat weer stromen. Vervolgens begeleid Judith een Yoga Nidra om nog dieper in de ontspanning te zakken en zullen de klanken nog doorklinken.

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een diepe ontspanningsoefening waarbij je met mijn stem meegenomen wordt de diepere lagen van jezelf in. We beginnen de sessie met milde yoga houdingen om in het lijf te komen. De Yoga Nidra is ongeveer een  half uur en we sluiten af met een kopje thee en iets lekkers

Yoga aan de MAas

Wat is het heerlijk om yoga buiten te ervaren. Met de voeten in het zand, de wind die door je haren waait en de vogels die vrolijk door de lucht vliegen. In de periode mei tot en met september verzorg ik op diverse momenten yoga aan de Maas bij het strandbad Well (Maasdriel). In de regel op zaterdagochtend, maar ook afhankelijk van weer  op andere dagen.