Yoga in Well 

 

Op dinsdagavond verzorg ik een toegankelijke yogales in de Jacobshoeve in Well. De les is zowel geschikt voor gevorderden, als ook voor beginners. Ik neem je stap voor stap mee in de oefeningen en het is een fabel dat je lenig moet zijn om yoga te kunnen doen. Het gaat juist om bewegen binnen de mogelijkheden van jouw lichaam.  Met afwisselend staande, zittende en liggende houding zorg ik ervoor dat het hele lichaam aan bod komt. Door de oefeningen samen te laten vallen met de adem, treedt er ontspanning en verdieping op.

“Yoga houdt je lijf vitaal en je geest ontspannen”

Hoe kan ik meedoen?

Ik raad je aan mee te doen met een gratis proefles. Dat is de beste manier om te kijken of mijn stijl van lesgeven bij je past. Als er plek is kan je direct instromen en anders plaats ik je op de wachtlijst. Er zijn 2 groepen: van 19.00uur – 20.10 en van 20.30 -21.40. Mail, bel of app me even voor meer informatie.

Hoeveel kost het?

Een proefles is gratis, daarna betaal je 44 euro per maand. Mocht je een les missen dan kan je de les online inhalen op maandag of ontvang je een videoles zodat je op een ander moment thuis de les kunt doen. Je kunt op ieder moment instromen en betaalt dan per rato. 

Meld je aan voor een gratis proefles

Je kan me mailen, appen of bellen om je aan te melden voor een gratis proefles.