Stoelyoga in een groep

 

Stoelyoga is een veilige en toegankelijke vorm van yoga.  Yoga is vergelijkbaar met gymnastiek, maar voegt daar zelfs nog iets aan toe. Door de adem aan de oefeningen te koppelen ontstaat er een diep gevoel van ontspanning. Samen in een groep bewegen geeft ook verbinding met elkaar en gezelligheid. Elke woensdagochtend verzorg ik een  stoelyogales in het dorpshuis in Well (Maasdriel). Iedereen kan aansluiten, en de eerste les is altijd een gratis proefles. 

“Ik heb veel baat bij de wekelijkse oefeningen, mijn lijf voelt soepeler.”

Samen bewegen

Samen bewegen op de stoel is gezellig. Tijdens de les doen we de oefeningen in rust, maar toch voel je dat je samen bent. We doen eenvoudige oefeningen op en achter de stoel. In een rustig tempo bewegen we het hele lichaam.  Door de manier van bewegen zult u ook ontspanning ervaren. Na afloop drinken we nog gezellig een kop thee of koffie met elkaar.

Hoe kan ik meedoen?

Ik raad u aan mee te doen met een gratis proefles. Dat is de beste manier om te kijken of u stoelyoga bij u past.  U kunt mij mailen, bellen of een app sturen. De les is geheel vrijblijvend. 

Hoeveel kost het?

Zoals gezegd is de eerste les gratis. Daarna vraag ik 20 euro per maand. Dit is gemiddeld 5 euro per les. De les duurt 45 minuten.

Ik meld me aan voor een gratis proefles stoelyoga

7 + 10 =