Ervaar de kracht van yoga, adem & ijs

Datum

zaterdag 11 november 2023

Tijd

10:00 – 17:00

Prijs

155,- (volledig verzorgde dag)

Vroegboekkorting: 145,-

Locatie

Landgoed Bleijendijk Vught

over deze dag

Een dag waarop jouw innerlijke kracht centraal staat. Met behulp van yoga, meditatie, ademoefeningen en een ijsbad ervaar je de kracht in jezelf!

Judith & Sharon verzorgen samen deze dag waarin jij naar binnen kunt keren en de kracht van je lichaam en geest kunt ervaren. Judith verzorgt een toegankelijke hatha yogales, waarbij adem en lichaam samenvallen. Een geleide meditatie helpt je om nog meer naar binnen te keren.  Sharon, die opgeleid is door Wim Hof (The Iceman) begeleidt op professionele wijze de ademoefeningen. Krachtige ademtechnieken die sensaties in je lichaam oproepen en je systeem van binnenuit aanzetten. Het kan als intens worden ervaren, je gaat de diepte in. Je ademt verbonden, zonder pauzes tussen de in- en uitadem. Hierdoor neem je veel zuurstof op en dit zet bepaalde processen in je lichaam in werking. De adem is een natuurlijk medicijn. Het brengt meer balans in lichaam en geest, vermindert stress en verdubbelt je energie. 

We sluiten de dag af met een ijsbad. Uitkijkend over het landgoed stap je met behulp van de ademtechnieken in het ijskoude water. In de meeste gevallen leidt dit tot een gevoel van euforie!  

Kortom een heerlijke dag waar je in verbinding komt met je innerlijke kracht. Ga je mee?

Begeleiders

Judith

Yogadocent

Sharon

Wim Hof instructeur