Judith Voermans

“Ik ben de stille wind die rust en harmonie brengt”

 

Mijn missie

Mijn missie is dat iedereen rust en harmonie ervaart en lekker in zijn vel zit. Bewegen én ontspannen zijn hiervoor essentieel. Yoga kan daar een mooie rol in vervullen! Het fijne is dat yoga door iedereen beoefend kan worden, ongeacht leeftijd of fysieke mogelijkheden. Immers bij Yoga beweeg je binnen de mogelijkheden van jouw lichaam.  Bewegen is één van de meest voorgeschreven recepten voor het gezond ouder worden of het herstel van een ziekte.  Ik zie samen Yoga doen ook als een manier van in verbinding zijn met elkaar. Aandacht en sociale verbinding zijn minstens zo belangrijk voor een fysiek en mentaal fit leven.

Mijn achtergrond

Jarenlang werkte ik als duurzaamheidsmanager voor een groot bedrijf. Bij een reorganisatie kwam mijn baan te vervallen en kreeg ik de kans om opnieuw na te denken over mijn toekomst. Ik was al enige tijd bezig met de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en gaf diverse yogalessen voor verschillende organisaties.  Ik kwam in contact met stoelyoga en was gefascineerd door de hoeveelheid oefeningen die je op een stoel kunt doen en hoe je ook op de stoel een échte yoga beleving kunt ervaren.

In 2020 maakte ik van mijn hobby mijn werk en startte ik mijn eigen bedrijf.  Inmiddels heb ik ook mijn eigen Yogastudio aan huis en verzorg ik diverse lessen, workshops, retraites. Zowel in mijn eigen studio als op locatie. 

Inmiddels heb ik al veel mensen blij kunnen maken met mijn yogasessies en adembegeleiding. Variërend van mensen met dementie, vitale ouderen, mensen herstellende van burn-outs of ziekte, mensen met een druk leven die even willen ontspannen, mantelzorgers die rust en ontspanning nodig hebben, mensen die hun lijf weer willen voelen, mensen die hun verjaardag op een speciale manier willen vieren, mensen die voor het eerst yoga doen en ga zo maar door! Yoga is voor iedereen gezond!

Mijn opleidingen

  • Saswitha Opleiding Yoga en Wijsbegeerte
  • Yoga Nidra Teacher Training Nederland
  • Stoelyoga Nederland online cursus Stoelyoga
  • Workshop: yoga voor mensen met dementie
  • Breathwork Masterclass level 1 & 2