Online Yoga 

 

Iedere maandagavond verzorg ik een toegankelijke online yogales. Dit is een hybride les, wat betekent dat er ook mensen in de studio aanwezig zijn. De les is geschikt voor gevorderden, maar ook als je nog nooit yoga hebt gedaan. Ik neem je stap voor stap mee in de oefeningen en het is een fabel dat je lenig moet zijn om yoga te kunnen doen. Het gaat juist om bewegen binnen de mogelijkheden van jouw lichaam.  Afwisselend staande, zittende en liggende houding zorgen ervoor dat het hele lichaam aan bod komt. Door de oefeningen samen te laten vallen met de adem, treedt er ontspanning en verdieping op.

“Yoga is het stilleggen van de wervelingen van de geest”

“Online yoga, lekker vanuit je eigen huis meedoen met de groep”

Waarom online yogalessen?

Online yoga volgen heeft zijn voordelen. Je kan namelijk meedoen met de les vanuit je eigen ruimte en na afloop kan je in de rust blijven en zelfs direct naar bed. Je ontvangt ook wekelijks een link naar de opgenomen les, zodat je een gemiste les alsnog op je eigen tijdstip kunt doen of zelfs nog een keer herhalen gedurende de week. Ook kan het een mooie aanvulling zijn op je lessen in een studio.

Hoe kan ik meedoen?

Ik raad je aan mee te doen met een gratis proefles. Dat is de beste manier om te kijken of mijn stijl van lesgeven bij je past en of online yoga bij je past.  Ik geef de lessen via ZOOM.  Onderaan deze pagina vind je een aanmeldformulier.

Hoeveel kost het?

Zoals gezegd is de eerste les gratis. Daarna vraag ik 39 euro per maand.  Je hebt géén opzegtermijn en tijdens vakanties kan je je abonnement gewoon even stopzetten. Je kan altijd LIVE mee doen met de les én je ontvangt de opgenomen les die een week online blijft staan. 

Ik meld me aan voor een gratis proefles Online Yoga

8 + 6 =