Inspiratie

Beweeg, adem & ontspan

De kracht van yoga zit in het samenspel tussen beweging en adem, waardoor je diepe ontspanning ervaart. Ontspanning die zo belangrijk is voor lichaam en geest, zeker in deze drukke maatschappij waarin op allerlei manieren veel stress voelbaar is.

Gun jezelf die rust, zodat je in je kracht blijft staan en vanuit die kracht er kunt zijn voor anderen. Doe mee met een korte adem- of meditatie-oefening of volg een les op de mat of op de stoel. 

Meditatie

Deze meditatie is geïnspireerd op een mantra van Tich Nhat Hanh. De aandacht bij de adem houden is eenvoudiger als je je richt op een stuk tekst. Doe mee en ervaar zelf!

Duur video: 4.45 minuten

Hatha Yoga op de mat

Welkom bij deze les. Ik geef wekelijks online yogales via ZOOM. In deze video kan je zelf ervaren wat mijn yogales voor jou kan betekenen. Ik begeleid je stap voor stap door de oefeningen, dus je hoeft geen ervaring te hebben. Maar ook als je al bekend bent met yoga, zal de les je verdieping en ontspanning geven. Veel plezier!

Duur video: 59.41 minuten

Stoelyoga

Doe mee en ervaar de kracht van stoelyoga. Afwisselend zittende en staande oefeningen zorgen ervoor dat het hele lichaam bewogen wordt. De combinatie met de adem brengt ook een diepe ontspanning. Geniet ervan en ontdek!

Duur video: 34.37 minuten

Yoga Nidra

Ga comfortabel en warm liggen en laat je meenemen in deze diepe ontspanningsoefening van Yoga Nidra. Het enige dat je hoeft te doen is te luisteren naar mijn stem. Dit is voor mij dé manier om mijn innerlijke batterij op te laden. Ervaar of dat ook voor jou zo is! 

Duur video: 26.54 minuten